Македонија

ВИДЕО: Македонската химна ечи од 100.000 грла

ВИДЕО: Македонската химна ечи од 100.000 грла

На големиот граѓански собир „За силна Македонија“ масата народ во еден глас заедно со Калиопи ја пееше химната на Република Македонија, „Денес над Македонија се раѓа“.

Погледнете како звучеше македонската химна испеана од 100.000 грла.