Магазин

ВИДЕО: Машина за перење која не троши струја и развива мускули

ВИДЕО: Машина за перење која не троши струја и развива мускули

Машина за перење со педала! Идеална за кампирање, викендички без струја, но и за ваш тренинг и кондиција!

За оваа машина за перење не вие потребна струја, ниту генератор, па ниту соларни панели за  да работи!

Во оваа машина може да исперете 6 до 7 парчиња облека, а во приложеното видео може да погледнете како работи оваа машина.