Свет

ВИДЕО: Масовен мистериозен конвој на камиони во Вирџинија

ВИДЕО: Масовен мистериозен конвој на камиони во Вирџинија

Масовен и мистериозен конвој на камиони е снимен како се движи низ државата Вирџинија, заедно со комплетна полициска придружба.

Додека теоретичарите веуваат дека овој мистериозен конвој е уште еден знак за подготвување на Владата за нешто МАСОВНО, во меѓувреме се појавило објаснување: во прашање е најголем конвој на камиони за Специјална Олимпијада.

Меѓутоа, ниту ова објаснување не ги убеди аналитичарите дека станува збор само за Олимпијада.

Дали верувате?

Тоа е како илуминатите да ја користат добротворната акција за да сокријат своите вистински планови. Интересно е дека Олимпијадата потекнува од Грција, токму како и масонскиот симбол.

Во интервју кое се случило на 9. декември, Џим Марс зборувал за тоа како отприлика 400-500 банкари ја напуштиле својата позиција и се сокриле. Марс ги потсетил гледачите дека елитата развила свои сопствени „засолништа“ до кои само тие имаат пристап. Тој сигурно алудирал на тоа дека следат многу лоши случувања, а глобалната елита за тоа е свесна и бега од закани.

Кога функционерите на Владата од различни агенции масовно ќе се повлечат, тоа не е настан вреден за споменување. Меѓутоа кога истите функционери масовно ќе се повлечат, а потоа ќе се преместат за да формираат сопствена енклава за преживување, тоа е нешто прилично вознемирувачки, особено кога ќе се посвети внимание на директорот на Вол Стрит.