Магазин

ВИДЕО: Мецана ја фати дремка!

ВИДЕО: Мецана ја фати дремка!

Оваа мечка која ужива во попладневната дремка веќе ги освои симпатиите на интернет корисниците.

Мечката прво ја проверила територијата, а потоа легнала на лулашката и секако, задремала.

Мечката спиела на лулашката околу половина час и потоа се вратила во шумата.