Македонија

ВИДЕО: Мечка истрча на патот Охрид – Кичево

ВИДЕО:  Мечка истрча на патот Охрид – Кичево
Мечка истрча меѓу автомобилите на коловозот од патот Охрид – Кичево, објави  порталот Охрид 1.