Спорт

ВИДЕО: Меси за малку ќе ги прегазеше своите фанови!

ВИДЕО: Меси за малку ќе ги прегазеше своите фанови!

Доаѓајќи на тренинг со својот Кадилак, Лионел Меси за малку ќе прегазеше група на навивачи на Барселона која го чекаше за автограм пред влезот на тренинг-центарот.

Сите го чекаа да сопре и да им даде автограм, меѓутоа Меси очигледно се брзаше, па за малку ќе ги прегазеше. На видеото на „АС“ се гледа како група на навивачи стои на патот, меѓутоа Лео Меси воопшто не ја намалува брзината, па навивачите мораа да „спасуваат жива глава“.