Магазин

ВИДЕО: Младоженец ја посрамоти невестата на свадба

ВИДЕО: Младоженец ја посрамоти невестата на свадба

Младоженецот од оваа видео снимка на невестата и приреди ужас.

Таа свадбата ќе ја памети целиот живот, но очигледно не по добро. Традицијата за вадење на подвезицата од ногата на невестата вообичаено трае кратко, но на оваа свадба се се претворило во агонија кој траела пет минути поради пијанството на младоженецот.