Магазин

ВИДЕО: „Мојот син си игра со мистериозни џуџиња“

ВИДЕО: „Мојот син си игра со мистериозни џуџиња“

Една мајка не му верувала на своето петгодишно детенце кое постојано и велело дека си игра со џуџиња, па решила да го снима со камера.

На видео снимката може да се забележи како мало суштество претрчува пред камерата, а мајката ветила дека ќе направи уште една снимка за да го докаже ова.

– Мојот сопруг и јас не можевме да поверуваме. Но успеавме да снимиме се`. Мојот Бенџамин си игра со тие сусштества. Не се опасни само пуштаат лош мирис и многу прават врева навечер, вели загрижената мајка.

Засега тешко е некој да даде конкретно образложение што всушност е малото суштество од видеото.