Магазин

ВИДЕО: Момче со хендикеп ги расплака сите со својот танц

ВИДЕО: Момче со хендикеп ги расплака сите со својот танц

Евгениј Смирнов е момче со хендикеп, кое со својот танц ги остави сите без текст.

Гледајќи го овој настап многумина заплакаа.

Тој има само една нога, но на руското шоу Суперталент, ова момче покажа дека ништо не може да го запре.

Евгениј цел живот танцува и неговиот хендикеп секојдневно го мотивира.

Погледнете…