Магазин

ВИДЕО: Момчето кое ќе го наследи кралот на попoт

ВИДЕО: Момчето кое ќе го наследи кралот на попoт

Шеснаесетгодишниот Давид Тибаулт ги оставил со подзинати усти многубројните слушатели на радио станицата “102,1 CKOI Québec”, откако ја запеал песната “Blue Christmas” од Елвис Присли.

За него велат дека е ѕвезда која го очекува блескава кариера.