Македонија,Крими хроника

Видео: Момнетот пред експлозијата на шок бомбата

Видео: Момнетот пред експлозијата на шок бомбата

На следново видео можете да го погледнете моментот пред да се случи експлозијата на трибината на стадионот под Тумбе кафе.

Објективот на камерата на ТВ Тера сними голем дел од инцидентот со шок-бомбата, која експлодира во секторот на навивачи на Вардар и сериозно повреди еден гостинските навивач.