Магазин

ВИДЕО: Мравка се опијани од капка вотка

ВИДЕО: Мравка се опијани од капка вотка

Мравката имаше средба со капка вотка, па се одлучи да ја дегустира.

Најпрво, беше претпазлива, но кога ја проба вотката се случи ова…