Македонија,Крими хроника

Видео: МВР со видео снимка од вчерашниот инцидент во Битола

Видео: МВР со видео снимка од вчерашниот инцидент во Битола

Министерството за внатрешни работи објави видео снимка на која се гледа како навивачот, кој се повреди на вчерашниот фудбалски натпревар меѓу Бардар и Пелистер ја држи шок бомбата, откако претходно ја зема истата, најверојатно од полицискиот службеник.