Магазин

ВИДЕО: На неполни две години плива како професионалец

ВИДЕО: На неполни две години плива како професионалец

Малата Аура Кескус има само една година и девет месеци, а плива како професионалец.

Таа ужива во вода и покажува вештини на кои може да им се завидува.

На Јутјуб е вистинска ѕвезда, а на социјалните мрежи собра многу фанови.