Магазин

ВИДЕО: На почеток обична свадба, а потоа општо лудило!

ВИДЕО: На почеток обична свадба, а потоа општо лудило!

Оваа свадба навидум изгледа сосема обична, но потоа се случи вистински пресврт.

Се започна со првиот танц, кој се претвори во урнебес.

Погледнете…