Свет

ВИДЕО: Начекал тенк среде улица во Украина, па решил да го проба!

ВИДЕО: Начекал тенк среде улица во Украина, па решил да го проба!

Еден случаен минувач кој здогледал тенк оставен среде улица во Украина, решил да го испроба. Тенкот бил полн со гоиво и подготвен за возење.

БМП тенкот според извештаите на украинските медиуми бил оставен на улица во близина на Мариупол во Украина, пренесува Јалопник. Тенкот бил полн со гориво и во потполност натоварен. Погледнете што се случува по 50 секунди, кога некој очигледно пронајде прекинувач за пукање гранати.