Македонија

ВИДЕО: Над 70.000 граѓани им се заблагодарија на хероите

ВИДЕО: Над 70.000 граѓани им се заблагодарија на хероите

Над 70.000 македонски граѓани вчера во повеќе градови низ земјава дадоа силна поддршка за полицијата. Тие се поклонија за македонските бранители  и искажаа благодарност за хероите.

Портдалот „Курир“ објави видео во кое добро се гледа како изгледаше маршот за поддршка за полицијата низ градовите во Македонија. Погледнете го: