Магазин

ВИДЕО: Најдобри вежби за цврсти раце и обликувани раменици

ВИДЕО: Најдобри вежби за цврсти раце и обликувани раменици

Опуштените и недоволно развиени мускули на рацете и рамениците претставуваат голем естетски недостаток што во случај ако го запоставите станува се повеќе воочлив. Затоа е важно час поскоро да почнете со овие вежби што го ангажираат рамениот појас.

За да се решите од константните прекумерни болки во грбот и рамениците од прекумерно седење во канцеларија, но и за да ги обликувате вашите раце, ви препорачуваме секојдневно да ја работите овие хит програма за вежби што има за цел да го зајакне целокупниот граден кош.

Мошне брзо ќе ги забележите резултатите, како што се обликувани и тонирани раменици и раце.