Магазин

Видео: Најдобрите потези на Рибери, но не фудбалски

Видео: Најдобрите потези на Рибери, но не фудбалски

Секоја соблекувална има своја „ѕвезда“, а во Баерн Минхен, тоа е Франк Рибери.

Французинот на теренот го остава срцето, а надвор од него се шегува со луѓето. Ако може да се каже дека секој клуб има свој кловн, тогаш во Баерн Минхен тоа е Франк Рибери.