Магазин

ВИДЕО: Најдобро одигран џаив во Танц со Ѕвездите

ВИДЕО: Најдобро одигран џаив во Танц со Ѕвездите

Водителот Атанасовски воодушевува со своите танчарски способности.

Радио и ТВ водителот, Димитар Атанасовски и неговата партнерка Јована Василева на публиката која го следи шоуто Танц со Ѕвездите минатата емисија според зборовите на жирито и го подарија најдобро одиграниот “Џаив” во двете сезони на шоуто.

И во претходните емисии изненадуваа со кореографиите за танцовите задачи, а овој пат покажаа дека џаивот навистина им прилега на нивните весели карактери.