Магазин

ВИДЕО: Најдоброто од Ју Тјуб за 2013 – YouTube Rewind: What Does 2013 Say?

ВИДЕО: Најдоброто од Ју Тјуб за 2013 – YouTube Rewind: What Does 2013 Say?

Најголемите музички хитови кои ја одбележаа 2013 во едно видео.

Група ентузијасти направија одлична комбинација на мега хитовите од годината која изминува, но му дадоа посебен твист на видеото.