Магазин

ВИДЕО: Најлудиот лет во историјата

ВИДЕО: Најлудиот лет во историјата

Во ова видео имате можност да го видите можеби најлудиот лет во историјата.

Грахам Дикинсон и Дарио Занон се занимаваат со доста екстремен спорт за кој е навистина тешко да поверувате дека е вистински, а не само некоја глетка од филм или од видео игра.

Нивно хоби е користењето одела за летање и снимање на неверојатни видео записи од сопствените летови.

Едно такво видео може да погледнете во продолжение.