Свет

ВИДЕО: Најлуксузниот затвор во светот- плажа, марихуана и секс

ВИДЕО: Најлуксузниот затвор во светот- плажа, марихуана и секс

Навидум обичен затвор, опколен со чувари и високи огради, но внатрешно е многу поинаква, наместо лоши услови и решетки, затворениците се забавауваат, уживаат на сонцето  и имаат богат љубовен живот засладен со дрога и одлични коктели.

Затворот Сан Антонио на островот Маргарита во Венецуела е сонот на екој затвореник, каде студените ќелии, лошите оброци и решетките се заменети со песочна плажа, звукот на реге и секс.

Повеќе до 2000 затвореници, главно осудени заради убиство и дрога, се забавуваат во затворот, а за нивниот луксуз се грижи Теофил Родригез, осудениот дилер кој е главен алфа мажјак во затворот. Затоа првото правило во затворот не слушај го Теофил и прави што тој ќе ти каже.

Иако се затворени, тие слободно си продолжуваат со своите нелегални бизниси без чуварите и полицајците да им вршат притисок.