Македонија

ВИДЕО: Најмасовниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ од друг агол

ВИДЕО: Најмасовниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ од друг агол

Повеќе од 90.000 граѓани вчера дадоа масовна поддршка на премиерот Никола Груевски и политиките на актуелната власт.

Овој митинг организиран од владејачката ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ се смета за најмасовен во историјата на независна Македонија.