Магазин

ВИДЕО: Најоткачениот танц на свадба во Струмица

ВИДЕО: Најоткачениот танц на свадба во Струмица

Невеста и младоженец од Струмица на својата свадба изведоа најоткачен танц.

Наместо прв танц на балада, тие својата свадба ја отворија со големиот весел хит „Гасолина“.

Видеото е објавено на Јутјуб и на Фејсбук, а коментарите се многу позитивни.

Уживајте!