Магазин

ВИДЕО: Најскапата куќа во светот

ВИДЕО: Најскапата куќа во светот

Најскапата куќа во светот е сместена во Лондон во близина на кралската палата и чини „само“ 250 милиони фунти или 300 милиони евра.

Но, за разлика од другите скапи имоти, овој нема ниту прекрасна градина, ниту базен, но градот и големината влијаат на цената.

Никој не знае кој ќе ја има среќата најскапата куќа во светот да ја нарече свој дом.