Магазин

ВИДЕО: Најсмешното од 2013 во едно видео

ВИДЕО: Најсмешното од 2013 во едно видео

Традиционално, на крајот на годината се прават пресметки што било најдобро, најпродавано, најуспешно, но и најлошо во годината која изминува, па така, направија и компилација од најсмешните видеа на Ју тјуб кои ја одбележаа 2013-та.

Урнебесно видео кое за само три дена има над три милиони прегледи, што значи,  загарантирано ќе ве насмее до солзи.