Магазин

ВИДЕО: Највознемирувачката скриена камера

ВИДЕО: Највознемирувачката скриена камера

На оваа видео снимка е прикажана една од најлудите тематики на скриена камера.

Како би реагирале вие кога би виделе како бебе во количка паѓа во вода од пристаниште?

Токму ова е темата на најактуелната скриена камера деновиве.

Навистина бизарна тематика за скриена камера, која воопшто не асоцира на нешто смешно.