Магазин

ВИДЕО: Наполни пелена со вода, а тоа што го направи е генијано!

ВИДЕО: Наполни пелена со вода, а тоа што го направи е генијано!

Доколку спаѓате во оние кои сакаат да ја одржуваат градината или во дворот и на балконот секогаш да имате свежи билки, тогаш ова е вистинска работа за вас.

Овој трик  веројатно не сте го знаеле до сега.

Потребни ви се пелени за бебе. Гелот што се наоѓа во нив може да впие големо количество на вода, а потоа можете да го извадите од пелената и да го искористите на најразлични начини…

Погледнете го видеото: