Магазин

ВИДЕО: Направете мече од обична крпа за раце

ВИДЕО: Направете мече од обична крпа за раце

Ова преслатко мече м ожете да го направите сами без премногу труд. Без разлика дали сакате со оваа идеја да ги изненадите најмладите, пријателите, колешките или само да направите украс за тоалетот…

Исто така ова мече може да го спакувате и како подарок со разни гелови, лосиони и слично.

Освен крпа за раце, ќе ви требаат и неколку тенки ластичиња и врвка со која што ќе направите панделка околу вратот.

Деталните упатства за изработка погледнете ги во видеото.