Магазин

ВИДЕО: Направете раскошна ружа од само една јагода

ВИДЕО: Направете раскошна ружа од само една јагода

Овој едноставен трик за правење ружа од само една јагода можете да го искористите за декорација на вашите специјалитети и да направите трпезата да ви изгледа незаменливо.

Погледнете ја оваа несекојдневна идеја како јагодата да ја претворите во раскошна ружа. Овошјето и зеленчукот може да бидат добар извор за инспирации за аранжирање на храната. Ако сакате со само малку сецкање да ги импресионирате вашите гости, следете ги упатствата во приложеното видео.