Магазин

ВИДЕО: Направете вистинско ремек дело со лак за нокти и вода

ВИДЕО: Направете вистинско ремек дело со лак за нокти и вода

Ви треба само сад со топла вода, лак во боја по избор, чепкалка за заби и бела шолја за кафе или чај.

Потоа следете ги чекорите објаснети во видеото и имате креативен подарок кој ќе ги израдува вашите пријатели, а освен тоа е уникатен.