Магазин

ВИДЕО: Настапот од кој публиката најмногу се наежи!

ВИДЕО: Настапот од кој публиката најмногу се наежи!

Фантомот од операта, Иван Јевтовиќ и Катарина Богиќевиќ ги оставија без здив гледачите на шоуто Твоето лице звучи познато.

Посебно за тоа придонесе гласот на Катарина.