Магазин

ВИДЕО: Не можете ни да претпоставите што ќе се случи на крајот

ВИДЕО: Не можете ни да претпоставите што ќе се случи на крајот

На руските патишта се случува буквално се… Можете да видите префрлувања, физички пресметки, пиштоли.

Но ова што ќе го видите на крајот од оваа видео снимка е навистина изненадувачко сценарио на едно момче. Погледнете…