Магазин

ВИДЕО: Не постои затвор кој ќе го задржи ова момче!

ВИДЕО: Не постои затвор кој ќе го задржи ова момче!

Тешко дека некој би можел да го задржи во затвор овој млад Афроамериканец, кој сосем лесно се провлекол низ тесниот простор помеѓу решетките и преминал многу лесно од едната страна на затворската врата, до другата.

Престапниците и затворениците ќе посакаат да имаат ваков талент, за да можат да ги избегнат своите долги казни во различните казнено-поправни институции. Ваква структура на телото и еластичност, може да се искористи на различни начини, а бегањето од затвор е веројатно првата помисла која би им паднала на памет на луѓето кои направиле некое кривично дело или планираат да направат.

Погледнете што може да направи ова младо момче!