Магазин

ВИДЕО: Не сака нејзиното братче да порасне!

ВИДЕО: Не сака нејзиното братче да порасне!

Ова мало слатко девојче кое има 5 години започна да плаче кога дозна дека нејзиното мало братче, кое сеуште  е бебе некогаш ќе порасне.

Погледнете како таа го поднесе фактот дека нејзиното сакано братче нема секогаш да биде слатко бебенце.