Магазин

ВИДЕО: Нејзиното пеење ќе ви се допадне и со изгасени звучници

ВИДЕО: Нејзиното пеење ќе ви се допадне и со изгасени звучници
Џес Гринберг е девојката која ќе ве остави без здив со своите бујни облини.
Таа постојано на ЈуТјуб објавува обработки на познати песни, за кои се заинтересирани дури и оние кои не се „загреани“ за музика.
Обработките на Џес Гринберг се исклучително популарни, а слободно можеме да кажеме дека таа добро звучи дури и со исклучени звучници.

Во секој случај, Џес немавме прилика да ја чуеме (и уште поважно, видиме), повеќе од година дена. Но, нејзиниот канал на ЈуТјуб одеднаш “живна”, па во краток временски период таа направи обработки на песни од Блек Кис и Џими Хендрикс.