Магазин

ВИДЕО: Неколку идеи како на сосема нов начин да јадете лубеница

ВИДЕО: Неколку идеи како на сосема нов начин да јадете лубеница

Лубеницата е вистинско летно освежување, но можеби најголем проблем е кога треба да ја јадете, внимавате да не тече, да не се извалкате, ви се лепи на образите…

Еве неколку видеа што ќе ви дадар идеја како да направите совршени освежувања од лубеница, а тоа да биде мошне ефективно.

Има трик и како од лубеницата да направите бочва за сок, потоа ќе видите како да ја исечете лубеницата за да биде совршена за сервирање и за јадење, без да ви тече по облеката и да ви се лепи по образите…

Исто така, можеби не знаевте, но лубеницата можете да ја испечете на скара, со што ќе се карамелизира и ќе добие посебна арома…