Магазин

Видео: Неочекуван пресврт, лав совлада бизон

Видео: Неочекуван пресврт, лав совлада бизон

Во Националниот парк Кругер во Јужна Африка, два лава поминаа цел час подготвувајќи се да нападнат бизон.

Планот им успеа, еден од лавовите го собори бизнот, но пред да му го зададе фаталниот последен удар и да го изеде се случи нешто неочекувано.

Ова видео го снимила група туристи, а се појави на Јутјуб. Видеото е популарно и има повеќе од 42 милиони прегледи.

Погледнете како тоа изгледаше: