Магазин

ВИДЕО: Неверојатна глетка: Луѓе летаат во Дубаи!

ВИДЕО: Неверојатна глетка: Луѓе летаат во Дубаи!

На небото над Дубаи вчера имаше неверојатна глетка.

На снимката која ги преплави друштвените мрежи и светските медиуми се гледа патнички авион и двајца мажи, кои со помош на специјална опрема летаат напоредно со џиновското летало.

Тие имале специјални крила и опрема која најверојатно се движи на млазен погон, а која им овозможува да одржат „чекор“ со авионот.