Магазин

ВИДЕО: Неверојатна убавина – Кога сликите ќе оживаат!

ВИДЕО: Неверојатна убавина – Кога сликите ќе оживаат!

Дали некогаш сте се запрашле како би изгледале најпознатите уметнички дела кога би оживеале?

Италијанските  режисер Рино Таглиафиеро со помош на 3Д технологија дава одговор на ова прашање.

Околу сто познати уметнички дела тој ги оживеа дигитално, а неговиот филм, кој трае десетина минути, го нарече едноставно „Убавина“.