Македонија

ВИДЕО: Неверојатно реагираше на веста дека ќе стане дедо!

ВИДЕО: Неверојатно реагираше на веста дека ќе стане дедо!

Човекот од оваа видео снимка навистина искрено и емотивно реагираше на веста дека ќе стане дедо…

Неговата жерка му приредила изненадување и на интересен начин му ја соопштила веста, а тој кога ја прочита пораката се чини  ќе пукнеше од среќа.