Магазин

ВИДЕО: Неверојатно запросување на скопскиот плоштад

ВИДЕО: Неверојатно запросување на скопскиот плоштад

Од 14 до 16 март ќе се одржи саемот за венчавки „Во бело“, а по тој повод околу 120 флеш- мобери од балетското студио Еурека го снимаа и рекламниот спот на плоштадот Македонија. Јана ја спремала кореографијата, но воопшто не ни помислила дека нејзиното момче токму тогаш ќе ја запроси.

Иван кој е новинар во ТВ Алфа, знаел дека ќе се снима флешмобот за саемот и вистински ги искористил моментот. Погледнете како.