Македонија

ВИДЕО: Невиден вандализам на активистите на СДСМ

ВИДЕО: Невиден вандализам на активистите на СДСМ

Насилните демонстранти во синоќешните протести удираа по припадниците на полицијата со се што ќе им дојде при рака.

Погледенте го ова видео.