Македонија

ВИДЕО: Незгода во Сушица – Сите се фрлаа по крстот не видоа дека попот падна

ВИДЕО: Незгода во Сушица – Сите се фрлаа по крстот не видоа дека попот падна

Непријатна случка во Сушица на денешниот празник Богојавление, Водици.

Попот веднаш по фрлањето на крстот падна, а наместо некој да му помогне, сите се фрлија по крстот.