Магазин

ВИДЕО: Никогаш нема да порасне, ова е севернокорејскиот Петар Пан

ВИДЕО: Никогаш нема да порасне, ова е севернокорејскиот Петар Пан

Хјомјунг Шин од Јужна Кореја носи костуми, излегува со девојки и пие пиво. Иако изгледа како да има само десет години, тој е роден во 1989. година.

Шин страда од реткиот „хајландер синдром“, кој спречува неговото тело да остари во физичка смисла и истовремено го спречува растот.

Затоа многумина мислат дека Шин е дете поради пискавиот глас и меката кожа. Тој всушност исгледа како основец кој не зачекорил во пубертет. Неговите пријатели го наркуваат корјскиот ПетарПан. Шин секогаш со себе носи лична карта со која би докажал дека е полнолетен.

Погледнете го документарецот за Шин, за кого лекарите велат дека е во одлична здравствена состојба.