среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 0

ВИДЕО: Никогаш нема да порасне, ова е севернокорејскиот Петар Пан

ВИДЕО: Никогаш нема да порасне, ова е севернокорејскиот Петар Пан

ВИДЕО: Никогаш нема да порасне, ова е севернокорејскиот Петар Пан

Поврзани вести

Хјомјунг Шин од Јужна Кореја носи костуми, излегува со девојки и пие пиво. Иако изгледа како да има само десет години, тој е роден во 1989. Година.

Шин страда од реткиот „хајландер синдром“, кој спречува неговото тело да остари во физичка смисла и истовремено го спречува растот.

Затоа многумина мислат дека Шин е дете поради пискавиот глас и меката кожа. Тој всушност исгледа како основец кој не зачекорил во пубертет. Неговите пријатели го наркуваат корјскиот ПетарПан. Шин секогаш со себе носи лична карта со која би докажал дека има 26 години.

Погледнете го документарецот за Шин, за кого лекарите велат дека е во одлична здравствена состојба.

Најчитани вести