Магазин

ВИДЕО: Никој не би сакал да се задева со ова девојче

ВИДЕО: Никој не би сакал да се задева со ова девојче

Карате вештините на малата Јапонка Махиро, која има само седум години, навистина оставаат без здив.

Погледнете како ја изведе мајсторската ката Кандкудаи, без ниту една грешка.