Балкан

ВИДЕО: Ниш и Крагуевац зафатени од силно невреме

ВИДЕО: Ниш и Крагуевац зафатени од силно невреме

Силно невреме вчера ги зафати српските граови Ниш и Крагуевац.

Невремето не предизвикало поголеми штети во Ниш, но во Крушевац се оштетени  над 200 семејни куќи.

Погледнете…