Магазин

ВИДЕО: НЛО над село кај Бања Лука!?

ВИДЕО: НЛО над село кај Бања Лука!?

Членови на семејството Зориќ од селото Пријаковци кај Бања Лука вчера на социјалните мрежи објавија несекојдневни фотографии за кои тврдат дека биле направени околу пладне на небото над нивната куќа.

На фотографиите, направени со мобилен телефон, на небото во позадина на нивната куќа се гледа нешто, за кое тие тврдат дека претставува непознат летечки објект НЛО.

– Мислам, како де не се поверува. Кажете ми вие што гледате. Слободно ви давам да ги проверите фотографиите, нека ги прегледаат експерти. Едноставно таму има нешто. Што е тоа нека утврдат, изјави еден од членовите на семејството, Петар Зориќ за телевизијата АТВ.

Тој тврди дека НЛО -то на фотографиите го „уловила“ неговата ќерка Софија, додека го сликала нејзиниот брат.